Onze werkwijze
Bij het uit handen geven van financiële vraagstukken van uzelf, van uw werknemers of van uw relaties is vertouwen van essentieel belang. U zoekt immers een partner om uw financiële zaken met een gerust hart achter te laten. Tijdens een geheel vrijblijvend gesprek kunt u kennis met ons maken en ons leren kennen. Wanneer het vertrouwen er is, kunt u uw vraagstukken en adviesbehoefte aan ons voorleggen. Wij geven vervolgens op onze beurt aan hoe wij u hierbij van dienst kunnen zijn.

 
Adviestraject
Het adviestraject start altijd met een uitgebreide inventarisatie van de (financiële) situatie van u en/of uw onderneming. Daarnaast wordt gedurende de inventarisatie uw vraagstukken en doelstelling uitgebried besproken. Op basis van alle verzamelde informatie wordt een analyse gemaatk op basis waarvan het daadwerkelijk advies wordt uitgebracht. Het advies wordt met u besproken en indien gewenst kunnen wij zorgdragen voor de daadwerkelijke implementatie van het uitgebrachte advies.

 
Beloning & Tarieven
 Wij verrichten onze diensten alleen op basis van een uurtarief of een vaste afgesproken prijs. Wij ontvangen geen beloning van verzekeraars of banken. Voorafgaand aan een adviestraject kunnen wij u veelal een indicatieve opageve verstrekken van de te verwachten tijdsbesteding en kosten. Door op onderstaande link te klikken ontvangt u een overzicht van onze tarieven.